top of page
Edelstenen

Aanbod

Logo Praktijk Het Steentje

Reiki en coaching

Speciaal voor jongeren

Tijdens deze sessie combineer ik Reiki en coaching.
De sessie start met een intake waarin we bespreken wat er bij jou op dit moment speelt en waar aandacht voor mag zijn. Elke sessie zal afgestemd worden op wat er op dat moment nodig is, waarbij ik altijd Reiki met coaching zal combineren.

Deze sessie duurt ongeveer 60 minuten. 

De kosten hiervoor zijn 70 EURO

Logo praktijk Het Steentje

Rock That Exam! 

Ervaar jij veel stress rondom toetsweken of examens en zou je iets relaxter je examens willen maken?

Start dan met het unieke traject Rock That Exam!
In 5 weken tijd kom je wekelijks naar de praktijk voor coaching i.c.m. een Reikibehandeling. Ontspanning, tips en tools vormen een perfecte combinatie om met minder stress die spannende momenten door te komen.

Rock That Exam! is inclusief:

- wekelijks coaching + Reiki

- mogelijkheid tot whatsapp contact gedurende die weken

- setje edelstenen ter ondersteuning

De kosten hiervoor zijn 349 EURO

Logo Praktijk het Steentje

Ontspannende Reikibehandeling

 Een ontspannende Reikibehandeling is een perfect momentje voor jezelf.

Daarnaast is het ook erg leuk om deze behandeling cadeau te doen. Je kan me mailen voor een cadeaubon.

Deze behandeling duurt 45 minuten.

De kosten hiervoor zijn 50 EURO 

Praktijk Het Steentje is vrijgesteld van BTW.
Helaas worden de behandelingen niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Werkwijze

Hoe gaat een Reikibehandeling?

We beginnen met een gesprek over wat je op dat moment bezighoudt waarna je volledig gekleed plaatsneemt op de behandeltafel. Er heerst een fijne en rustige sfeer in de praktijkruimte. Een behandeling vindt in principe in stilte plaats maar mocht je tijdens de behandeling iets willen vragen of uit willen spreken dan is daar zeker ruimte voor. Iedereen ervaart wat anders tijdens een behandeling en elke behandeling die je hebt, is ook weer anders. Via mijn handen zal de energie naar jou stromen en deze gaat naar de plekken waar het het hardst nodig is. Soms zal ik je fysiek aanraken en soms zal ik mijn handen boven je lichaam houden. Als je je niet comfortabel voelt met fysieke aanraking dan kan de hele behandeling ook zonder aanraking. Je mag erop vertrouwen dat gebeurt wat gebeurt. Het kan zijn dat je kou voelt of juist warmte, dat je tintelingen of rillingen voelt of dat er emoties of beelden omhoog komen. Maar het kan ook zijn dat je niets voelt. Alles is oké.
Na afloop zullen we kort nabespreken wat je ervaren hebt maar de behandeling willen analyseren of willen begrijpen wat er je gevoeld hebt, is niet nodig. Een Reikibehandeling werkt altijd nog een aantal dagen door. Het is in de dagen na de behandeling belangrijk dat je voldoende water of kruidenthee drinkt om dat wat losgelaten is goed af te kunnen voeren. Ook kan het zijn dat je dingen opvallen, dat je andere keuzes maakt of dat je tot inzichten komt. Dit is geen toeval maar dit is het effect van de behandeling bij jou.

 

Ben je jonger dan 16 jaar?
Als je jonger bent dan 16 jaar dan is het fijn dat ik vooraf contact heb met je ouders. Dit zal voornamelijk telefonisch zijn. Het is ook mogelijk dat ik voor het gesprek bij jou en je ouders op huisbezoek kom als dat wenselijk is. Overleg vooraf even met me over de mogelijkheden.

Ik heb geen wachtruimte voor bijvoorbeeld ouders om in plaats te nemen. 

Als Reikitherapeut werk ik vanuit een zuivere intentie en op basis van vertrouwen en veiligheid. 

Wil je weten of Reiki iets voor jou is?

Neem dan contact met me op en we bekijken samen wat ik voor je kan betekenen. 

Linda van den Bogaard
bottom of page